Muurverf

Zijn uw muren en plafonds toe aan een frisse nieuwe verflaag of wilt u een andere kleur? Met Sigma muurverf heeft u een gebruiksvriendelijk kwaliteitsproduct in handen. Wij helpen u graag om het gewenste eindresultaat te bereiken en te behouden! Met passie voor kwaliteit en een voortdurend streven naar een vakkundig eindresultaat. 

Zorg voor u begint met schilderen voor een goede voorbereiding

  • Schuif de meubels naar het midden van de kamer en dek deze af
  • ​Plak de vloer af met stucloper
  • Maak de muren en/of plafonds stofvrij en schoon met een ontvetter

Elke schilder weet het: gebruik het juiste gereedschap om een vakkundig eindresultaat te behalen. Gebruik voor het schilderen van gladde muren en plafonds een kortharige, gladde vachtroller voor een mooi glad eindresultaat. Voor ruwe oppervlakken kunt u het beste schilderen met een langharige, ruwe vachtroller. Een kwast wordt gebruikt voor de randen en hoeken. 

Wanneer heeft u een primer nodig? Test het zelf in 3 eenvoudige stappen

  1. ​Plaats een natte spons op de muur om te kijken of de muur wel of niet zuigend is
  2. Trekt het water niet in de muur? Dan is het geen zuigende muur en is er geen primer nodig
  3. Trekt he water in de muur? Dan heeft u te maken met een zuigende muur en is het gebruik van een primer nodig. 

Kleur op de muren kan leiden tot een groots effect. Combineer kleuren met een basis van grijs-, wit- of bruintinten, om de kleur optimaal tot zijn recht te laten komen. Deze basiskleruen zullen zorgen voor rust en balans. 

In een ruimte met veel daglicht kan de keuze gerust vallen op wat fellere en donkerdere kleuren. Let echter op met koele kleuren in een ruimte met ramen op het noorden. Dat kan minder warm of zelfs kil overkomen.